Ny utomhuskamera från Eufy för 4G

Från sajten:
image

Eufy lanserar en säkerhetskamera för områden utanför ditt wifi-nätverk som använder 4G LTE. Dock än så länge bara för den amerikanska marknaden.

Smart hem-företaget Eufy har en ny kamera ute på marknaden, Eufy Security 4G Starlight Camera, som använder en mobil uppkoppling istället för det mer traditionella wifi-nätverket. Tanken med denna är så klart att kunna täcka upp områden där det ej finns täckning av ditt nätverk.

Eufy Security 4G Starlight CameraFördelen med denna kamera är att du kan placera den i mer avlägsna områden då den använder 4G LTE för kommunikation. Eufy Security 4G Starlight Camera ansluts till din Eufy Security app på din smartphone för handhavande.

Upplösningen ligger på 2K med 2,5x digital zoom, mörkerseende i färg, strålkastare och en 5-megapixels lins. Den har ett inbyggt batteri (laddas med USB-C) som ska räcka upp till 3 månader men kan också använda en 2.6 W solpanel som finns som tillbehör. Det finns även ett inbyggt GPS-lokaliseringsverktyg om den skulle bli stulen. Kapslingsklassen är IP67.

Enda nackdelen är att denna, åtminstone primärt, enbart fungerar med AT&T’s nätverk i USA. Huruvida det kommer en version för vår marknad återstår att se.

Rekommenderat pris för kameran är USD 249 och den lanseras den 15 april.

Källa: The Verge

1 gillning