Ny USB-hub från Aqara dyker upp

Från sajten:
image

Företaget som tog Apple HomeKit till massorna – Aqara har en ny hubb på gång. Frågan är hur många olika hubbar ett företag kan få ut på marknaden…

Kinesiska företaget Aqara som med sin Aqara Hub och löjligt prisvärda sensorer tog HomeKit-världen med storm har en ny hubb på gång. Ja, du läste rätt. Utöver Aqara Hub, Aqara Hub 1S, Aqara M2, Aqara P3 och Aqara G2H så har de nu en mindre hubb på väg ut på marknaden. Aqara Hub E1 är namnet på denna nya hubb som ser ut som en traditionell USB-sticka och sägs ha stöd för Apple HomeKit. Sin vana trogen är det stöd för Zigbee 3.0 som i de senaste hubbarna från Aqara.

Xiaomi Home Aqara Hub E1

Informationen om Aqara Hub E1 är än så länge knapphändiga men HomeKit News spekulerar i om den även är en kombinerad wifi-extender för ditt nätverk vilket skulle kunna vara en trevlig bonus. Skärmdumparna ovan visar hur det ser ut i den kinesiska versionen av appen Xiaomi Home. Än så länge verkar inte den nya hubben listas i Aqara Home-appen vilket också kan innebära att detta är en variant enbart för kinesiska marknaden – vi får se vad som dyker upp framöver.

 

Källa: HomeKit News

1 gillning

En till :cold_face:

Har de någon med ethernet?

M2:an har: https://www.aqara.com/en/smart_hub_m2.html

1 gillning