Ny uppdatering till Google TV förbättrar prestandan

Från sajten:
image

Google rullar ut en ny uppdatering till Google TV. Denna uppdatering fokuserar på stabiliteten och på förbättrad utrymmeshantering på enheten.

Den senaste uppdateringen till Google TV fokuserar på förbättrad stabilitet samt optimerad utrymmeshantering. När det gäller stabiliteten så omfattas både själva enheten samt fjärrkontrollen och den ska minska väntetiden när enheten aktiveras. Även responstider från det att användaren trycker på en knapp tills att något händer ska minskas.

Dessutom förbättras utrymmeshanteringen på enheten och appar som inte används kontinuerligt inom 30 dagar läggs i vila medan användardatan blir kvar. När användaren vill använda appen igen aktiveras denna och datan laddas då in igen. Detta förfarande innebär att 25 procent mindre lagring används.

Källa: 9To5Google

Alltid trevligt att spara in lite på lagringsutrymmet med uppdateringar. Men 25 procent stämmer inte, siffran är egentligen mycket högre om man läser på Googles egna nyhetssida. De 25 procent som nämns här i artikeln är för App Bundles, inte vilande appar.