Ny tvättmaskin och torktumlare i premiumklassen från Bosch

Från sajten:
image

Fler nyheter dök upp från Bosch i samband med IFA 2022. Bland dessa en energieffektiv tvättmaskin och torktumlare i deras Serie 8.

I samband med IFA 2022 i Berlin har tyska företaget Bosch lanserat en tvättmaskin och torktumlare med låg energiförbrukning. Energieffektivitetsklassen för tvättmaskinen ligger på A och den är hela 20% lägre än vad klassificeringen kräver. Torktumlaren har energiklass A+++ och även här är energiförbrukningen lägre än vad som krävs. Dessa är en del av Bosch Serie 8 och har bland annat ett automatiskt doseringssystem som ser till att rätt mängd tvättmedel används och att vatten sparas.

Tvättmaskinen och torktumlaren är båda uppkopplade mot Bosch Home Connect vilket innebär att du har kontroll via appen. Det är möjligt att skanna tvättmedlets förpackning vilket ger en än mer exakt dosering. Självklart skickas också notiser till mobilen när tvätten är klar.

Har du mindre mängder tvätt kan funktionen “Mini Load” spara både tid, vatten och energiförbrukning. Mängden skrynklor i kläderna kan minskas med Iron Assist-program.

Vill du läsa mer om produkterna kan du göra det på företagets hemsida.

Källa: Pressmeddelande

1 gillning