Ny tv från LG har stöd för Apple HomeKit och AirPlay 2

Från sajten:
image

LG presenterar en ny, mobil 27″-tv med en vridbar touchskärm för det moderna hemmet. Dessutom har denna nya tv stöd för såväl Apple HomeKit som AirPlay 2.

Sydkoreanska företaget LG presenterar sin nya tv som har utrustats med en mängd kul funktioner. Det rör sig om en mobil tv som du kan flytta runt enkelt i hemmet och denna har även möjlighet att vrida skärmen i de fall du skulle behöva detta. Så, utöver en tv så är det även en bildskärm med touchfunktioner. Tv’n har döpts till “LG StanbyME” och har stöd för både Apple HomeKit och AirPlay 2.

LG StanbyMe

Skärmstorleken är på 27″ och den har även ett stativ som påminner om det som vi såg på den gamla hederliga iMac G4 (för er som minns). Med andra ord så går det inte bara att vrida skärmen utan du kan även tilta denna vilket kan vara skönt för soffan, sängen eller varför inte badrummet? Möjligheterna här är stora och erbjuder upp till 180° rotation, 130° vridning, 50° tilt och 20 cm på höjden. Själva bottenplattan har inbyggda hjul så att du enkelt kan flytta runt på den.

LG StanbyMe Stativ

 

Tv’n har ett inbyggt batteri som ger upp till 3 timmars tittande vilket innebär att det är enkelt att flytta ut den i trädgården om man känner för det. Anslut bara till ditt wifi-nätverk så ser du till att kunna njut av underhållning på bred front. Detta då den har inbyggt stöd för flertalet streamingtjänster som t ex Netflix, YouTube och Amazon Prime Video. Den har också stöd för NFC vilket gör det enkelt att flytta över media från din mobil till tv’n.

Upplösningen är på 1920 x 1080 och LG StanbyME förväntas lanseras under maj månad i år men har redan börjat säljas på ett antal marknader.

Vill du läsa mer om LG StanbyME kan du göra det här.

Källa: HomeKit News

1 gillning

Denna kanske man skulle skaffa till båten. :thinking: