Ny trådlös och funktionell laddningshubb från mophie

Från sajten:
image

Nya mobiler på gång från Apple brukar också innebära ett nytt sortiment av tillbehörsprodukter. Företaget Sophie släpper nu en ny laddningshubb och ett laddningsställ.

Tillbehörstillverkaren mophie, som är en del av företaget ZAGG, passar på att lansera en trådlös och funktionell laddningshubb samt ett nytt laddningsställ med MagSafe-teknik, speciellt för mobiltelefoner från Apple.

mophie wireless charging hub

mophie wireless charging hub

Den trådlösa hubben är en kompakt laddningsenhet anpassad för laddning på skriv- eller nattduksbordet. Mophie wireless charging hub fungerar utmärkt för AirPods, iPhone, Samsung Galaxy, andra QI-kompatibla mobiler och enheter. Laddningsytan klarar 10 W och med de tre kabelbaserade USB-strömportarna kan hubben ladda upp till fyra enheter samtidigt vilket är smidigt. En gummiring på laddningsytan håller enheterna som laddas på plats.

mophie wireless charging hub

Enheten är dessutom utrustad med en snabbladdande PD-port som levererar 20 W via USB-C. Via PD-porten maximeras laddningshastigheten och upp till 50 procent batterikapacitet kan nås på 30 minuter.

mophie wireless charging hub

Den fungerar också med vanliga USB-C och USB-A-enheter som till exempel uppladdningsbara pannlampor eller pulsklockor. För dig som laddar med skalet på din mobil så klarar den upp till 3 mm tjocka skal. En väggadapter med en 1,5 meter lång kabel medföljer.

mophie 3-in-1 Wireless Stand

mophie 3-in-1 Wireless Stand

Vill du ladda din mobiltelefon med stil så kan mophie 3-in-1 Wireless Stand vara ett alternativ. Det nya laddningsstället är utrustad med MagSafe-teknik och erbjuder trådlös laddning av iPhone, Apple Watch och AirPods samtidigt. Själva MagSafe-laddaren installeras enkelt och medföljer ej. Det är 15 W trådlös laddning som gäller och laddningsstället fungerar med alla MagSafe-kompatibla iPhone-modeller samt med mophie Snap Adapter vilket utökar kompatibiliteten med andra mobiltelefoner. Din mobiltelefon kan laddas i både stående eller liggande läge.

mophie 3-in-1 Wireless Stand

Rekommenderat pris för mophie wireless charging hub är 599 kronor, finns hos återförsäljare som Elgiganten, Dustin, CDON och Tre. Apple Store säljer laddningsstället mophie 3-in-1 Wireless Stand exklusivt och priset är 995 kronor. Båda produkterna kan också köpas direkt på ZAGG:s hemsida.

Källa: Pressrelease

Du har skrivit Sophie istället för Mophie på ett ställe.

1 gillning

Tack, damn autocorrect :slight_smile:

1 gillning

Det står kvar på ett ställe.

1 gillning