Ny tracker från Vocolinc med stöd för Apple Find My

Från sajten:
image

Är du på jakt efter en smidig tracker så kan Vocolinc ha produkten för dig. De har lanserat en tunn tracker i kreditkortsformat som fungerar med Apple Find My.

Vocolinc som mestadels förser oss med smarta produkter till hemmet har utökat sitt sortiment. Nu finns en tracker i samma storlek som ett kreditkort att beställa från deras hemsida. Den använder Bluetooth och har en tjocklek på endast 1,6 millimeter samt kapslingsklassen IP67.

Det finns också en inbyggd siren som kan tjuta i 100 decibel. Vocolinc Wallet Tracker har ett inbyggt, icke utbytbart batteri som ska räcka i upp till tre år.

Rekommenderat pris för Vocolinc Wallet Tracker är 45,99 euro (just nu till kampanjpriset 30,99 euro). Mer information finns på deras hemsida. OBS! Den fungerar enbart med iOS, ej med Android.

 

Källa: HomeKits

Någon som beställt det där andra kickstarter airtag-kreditkortet och fått hem det ?

Jag backade det där på kickstarter, men har inte fått något kort ännu.
Ser ut som att de håller på att skickas ut nu, de beräknar att ha skickat alla innan 20/9, så vi får väl se! :slight_smile:

2 gillningar

Jag väntar också på min AirCard och de är på gång. Träffade deras representant på IFA 2023 där jag också kunde ta och känna på produkten. Enligt honom är det på gång och ska vara utskickat inom 1-2 veckor till oss som backade i Norden. Nice pryl faktiskt och smidigt att dela kontaktinformation med också :slight_smile:

2 gillningar