Ny standard för rumsligt ljud med OnePlus Buds Pro 2

Från sajten:
image

Nya in-ear-hörlurarna OnePlus Buds Pro 2 sätter en ny standard för rumsligt ljud. Hörlurarna erbjuder nya intressanta funktioner för Android-användare.

OnePlus Buds Pro 2 är företagets senaste trådlösa flaggskeppshörlurar som med ett högkvalitativt ljud erbjuder Android-användare nya funktioner. Hörlurarna är de första True Wireless Earbuds (TWS) med Google Spatial Audio som utvecklats för Android 13. Spatial Audio från Google skapar en flerdimensionell upplevelse av ljudet vilket innebär att det alltid kommer från en fast position oavsett rörelse. Detta med samma kvalitet som på 3D-ljud på en biograf.

Det omslutande ljudet uppnås med hjälp av OnePlus rumsliga renderingsalgoritm och en IMU-sensor. Givetvis är hörlurarna kompatibla med Androids Fast Pair-funktion som låter dig snabbt ansluta till närliggande Android-enheter med ett tryck. De kan också vara anslutna till två enheter samtidigt och sömlöst växla ljudet mellan dessa.

OnePlus har också utvecklat en skräddarsydd stereoblandningsalgoritm som skapar flerdimensionell ljud från vanliga ljud- och videoappar.

Officiell lansering av OnePlus Buds Pro 2 sker den 7 februari 2023 vid OnePlus Cloud 11-eventet i Delhi, Indien. Mer information om OnePlus Buds Pro 2 finns på företagets hemsida.

Källa: Pressmeddelande