Ny smart termostat från Aqara väcker habegär

Från sajten:
image

Aqara har lanserat en ny smart termostat med LED-display på den kinesiska marknaden. Den smarta termostaten har som väntat stöd för Apple HomeKit.

Kinesiska Aqara överraskar ännu en gång och nu med en smart termostat som styrs via en LED-display. Aqara Smart Thermostat S3 har en läcker färgdisplay på 3,95″ för styrning och visades upp för första gången i slutet av förra året. Nu finns den presenterad på företagets kinesiska hemsida, om än med väldigt knapphändig information – i princip bara en länk till en manual på kinesiska som du kan se här.

Aqara Smart Thermostat S3

Termostaten ser ut att komma i tre olika färger på ramarna som dock mäter 90 x 90 mm vilket är något större än den standard vi har i EU. Enligt uppgift ska den kunna kontrollera diverse HVAC-system samt varmvattenberedare och golvvärme. Enheten har inbyggda sensorer så att även temperatur och luftfuktighet kan visas på displayen. Aqara Smart Thermostat S3 har stöd för Apple HomeKit vilket innebär att du kan styra den med rösten också tack vare Siri.

En variant för EU hade varit högst välkommen, troligtvis för en hel del användare eller vad tror ni?

Källa: Appleinsider