Ny robotdammsugare från Xiaomi i lägre prisklassen

Från sajten:
image

En ny och slimmad robotdammsugare från Xiaomi har lanserats i Sverige. Den har bland annat 4000 Pa sugkraft och 110 minuters batteritid.

Kinesiska Xiaomi har ännu en robotdammsugare på svenska marknaden nu. Nya Xiaomi Robot Vacuum E10 EU har en sugkraft på 4000 Pa och är utrustad med golvmopp och kan styras via app eller med rösten. Den har 4 justerbara sugnivåer beroende på hur smutsigt det är i hemmet. En ny konstruktion ska även göra det enklare att tömma dammbehållaren eller fylla på vatten.

Xiaomi Robot Vacuum E10 EU har ett batteri på 2 600 mAh vilket ska ge upp till 110 minuters dammsugning och moppning. En smart vattentank erbjuder 3 olika vattenflödesnivåer för kontrollerad moppning. Styrning sker via Xiaomi Home appen och stöd för såväl Google Home som Amazon Alexa finns. Höjden är endast 8 centimeter vilket innebär att den tar sig in under de flesta möbler.

Rekommenderat pris är 2290 kronor och den finns att köpa direkt från Mistore.se. Mer information finns att läsa på hemsidan.

Källa: Mistore

Galleri