Ny kraftfull och smart luftrenare från Xiaomi

Från sajten:
image

Fixa ren luft i ditt vardagsrum på bara 15 minuter. Med nya Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro försvinner dåliga lukter och luften inomhus blir bättre.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro är en ny luftrenare från Xiaomi som fixar till ren luft i ditt hem på bara en kvart. Dålig luft, rök, damm, pollen och matlagningsos renas effektivt med denna luftrenare. Formgivningen känner vi igen från deras övriga luftrenare, en liten OLED touch-display framtill men inga fysiska knappar upptill som vi är vana vid. Den har också en inbyggd sensor som detekterar PM2.5 – PM10 partiklar.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro

Med en CADR (Clean Air Delivery Rate) på upp till 500 m³/h får du hela 8.330 liter ren luft per minut. Detta är en modell som är lite dyrare men som levererar mer jämfört med deras övriga sortiment. Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro har ett effektivt 3-i-1 filter som renar luften med en precision på 99.97%. Denna luftrenare kombinerar två filter-teknologier: elektrostatisk laddning och mekanisk filtrering för att rensa bort ett brett spektrum av partiklar med förvånansvärd precision. Lämpar sig bra för ytor mellan 30-60 kvm.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro

Luftrenaren integreras enkelt i ditt smarta hem och ger en översikt i realtid. Den ansluts som brukligt till Xiaomi Home-appen där också röststyrning (Google Home & Amazon Alexa) och inställningsmöjligheter finns. För en god natts sömn finns ett tyst nattläge som inte överstiger 33.7 dB (A) vilket alltid är positivt.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro

Tekniska specifikationer Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro:

  • Modell: AC-M15- SC
  • CADR: 500m³/h
  • Vikt: ca 6.8 kg
  • Mått: 275×275×680 mm
  • Ljudnivå: ≤65dB (A)
  • Yta: 35-60㎡

Den finns att köpa nu på Mistore och kostar 2990 kronor. Vill du läsa mer om luftrenaren kan du göra det här.

Källa: Mistore

1 gillning