Ny dörrvideoklocka för Apple HomeKit från Wemo

Från sajten:
image

Wemo, som är ett varumärke från Belkin presenterar en dörrvideoklocka för Apple HomeKit. Den har dessutom stöd för HomeKit Secure Video.

Wemo Smart Video Doorbell är namnet på den senaste produkten från Wemo som är exklusiv för Apple HomeKit. Dörrvideoklockan erbjuder en högupplöst 4 megapixel sensor med en betraktningsvinkel om 178°. Utöver detta finns även mörkerseende och möjlighet att zooma in på det som befinner sig framför.

Wemo Smart Video Doorbell

Stöd för HomeKit Secure Video finns också vilket innebär kryptering och ökad säkerhet kring det som filmas av enheten. Dessutom får man möjligheten till detektering av människor, djur, fordon eller paket via HomeKit Secure Video.

Wemo Smart Video Doorbell

Anslutning via wifi till ditt nätverk, såväl 2.4 som 5 GHz stöds och den ansluts med kabel till elnätet. Kapslingsklassen är IP55 vilket gör att den ska motstå regn och rusk.

Vill du läsa mer om produkten kan du göra det här.

Wemo ska stödja Matter

Liksom många andra företag som fokuserar på det smarta hemmet kommer Wemo att stödja Matter-standarden när denna lanseras.

Pris för Wemo Smart Video Doorbell är USD 250 och i dagsläget finns dessvärre ingen information om den dyker upp utanför USA och Kanada.

Källa: Macrumors

2 gillningar

Satan vilken tjockis det var. Synd att den inte var batteridriven.

Ser ut som att den sista “delen” är en vinkel :sweat_smile: :crossed_fingers:

Nu har det gått ett halvår och inte till salu än :frowning:

Letade för ett tag sedan efter en ringklocka med homekit-video som dessutom är batteridriven och som går att köpa i Sverige men lyckas inte hitta någon?

Den där Wemo såg ju ut att kunna rymma ett fett batteri, varför är den annars så stor…?

Den är ofta fotad med en platta för att vinkla dörrklockan, därav att den ser stor ut.

Finns inte så många dörrklockor som inte behöver en basstation.
Logitech Circle doorbell har även stöd för homekit.