Ny avancerad skaftdammsugare från Bosch

Från sajten:
image

Bosch lanserar en ny skaftdammsugare med avancerade funktioner. Flexibelt skaft och hög uppsugningsförmåga sticker ut i nya Unlimited 7.

Bosch Unlimited 7 är en ny avancerad skaftdammsugare från tyska företaget Bosch. Den stoltserar med 99,91 procent dammupptagning och flexibilitet för att nå varje skrymsle i hemmet. Röret är böjbart i 90 grader vilket förenklar att komma åt under möbler också och integrerad belysning i golvmunstycket gör det enklare att se smutsen.

Bosch Unlimited 7 Sladdlos Skaftdammsugare Bcs711ext

Motorn är en kraftfull sådan med 66.000 rpm och batteriet är ett 3.0 Ah med 20 procent mer energi vilket ger upp till 40 minuters dammsugning. Tre olika lägen finns – Eco, Turbo och auto är det senare automatiskt justerar beroende på golvtyp. Samma batteri kan dessutom användas till samtliga verktyg i den gröna serien från Bosch Power Tools samt Home & Garden.

Rekommenderat pris för Bosch Unlimited 7 ligger mellan 5899 – 6999 kronor beroende på version.

Källa: Pressmeddelande

Batterier från professional-serien verkar inte fungera i den där.

Nu kanske jag är helt ute och snurrar i det blå, men den här dammsugaren har funnits på marknaden sen maj och går att köpa från under 4 000 kronor. Antingen är Bosch sega med sina pressmeddelanden eller så är det här en extra dyr specialversion av något slag, eller?

Ja och verkar ju även [finnas i obegränsat antal varianter]((https://www.prisjakt.nu/search?search=Bosch%20Unlimited%207&ref=61797) också...