Nu syns Apple Maps-bilen i Malmö

Från sajten:
image

Apple kartlägger just nu Malmö för att kunna skapa en så kallad street view av staden men snart kommer även bilarna synas i Lund, Staffanstorp, Svedala med flera orter runtomkting.

Snart kommer alltså alla som vill njuta av Malmö kunna göra det även digitalt. Enligt Apple själva kör man runt och fotar gatorna under augusti och september månad.

Man kommer även att köra runt i Åkarp, Arlöv, Dalby, Lomma, Lund, Oxie, Staffanstorp, Svedala, Vellinge samt villamattorna i Malmö-förorten Bunkeflostrand.

1 gillning

Nu får ni i Skåne ursäkta mig, men när man läser ortsnamnen inser man att de har haft samma rådgivare nu som när de etablerade sin Apple Store i Täby…:sunglasses:.

Låter mest som avundsjuka för att inte Apple Maps bilen kom till Stockholm först. :joy::stuck_out_tongue_winking_eye::heart_eyes:

2 gillningar

Kan man hoppas på att dom även korrigerar kartdatan när dom upptäcker att dom kör på vägar som inte finns i verkligheten? Har rapporterat ett par gator/vägar som bara finns på kartan senaste åren, utan åtgärd.

Börjar här nere på kontinenten och tar de där avsides belagna orterna i norrland senare :slight_smile:

2 gillningar

Exakt…:grin:

1 gillning

Jo, de lär väl hoppa över Stockholm och ta Norrland, dvs Täby direkt…:roll_eyes::sweat_smile:

1 gillning

Allt norr om Lödde å är Norrland :smiley:

2 gillningar

Nu i metropolen Lomma.

2 gillningar

Elbil?

Har ingen bild, men har sett 3 bilar, eller 2 bilar på olika ställen. 1 gång i Jönköping en i Huskvarna och en påväg från Växjö mot Jönköping

Vääääälkommen till forumet!

1 gillning