Nu släpps Arlo Pro 3 Floodlight i Sverige

Från sajten:
image

Idag meddelar Arlo att man släpper Arlo Pro 3 Floodlight på svenska marknaden. Det är marknadens första trådlösa floodlight-kamera (även kallad strålkastarkamera) och med sina rörelseaktiverade LED-lampor levererar den upp till 3000 lumen.

Integrerad strålkastare i Arlo Pro 3 Floodlight

När något detekteras av de rörelseaktiverade LED-lamporna aktiveras den kraftfulla strålkastaren som är batteridriven och erbjuder videoinspelning i 2K HDR. Kameran har 160 ° synfält, tvåvägskommunikation och anpassningsbara ljusinställningar samt en inbyggd siren.

Den inbyggda strålkastaren kan lysa upp ett område upp till 7 meter framför kameran. Det är också möjligt att låta strålkastaren tändas manuellt om så önskas men då gäller det att du har koll på dina notiser.

Arlo Pro 3 Floodlight Cam

Fånga detaljerna med Arlo Pro 3 Floodlight Cam

Kameran ger dig möjlighet att zooma in upp till 12 gånger när något viktigt upptäcks och med 2K-upplösning kan du se de där värdefulla detaljerna som kanske missas i vanliga fall. Med en vidvinkel på 160 grader får du även ett brett upptagningsområde vilket bara är positivt.

Dessutom har kameran mörkerseende i färg vilket inte tillhör vanligheterna när det gäller just funktioner som mörkerseende.

Tvåvägskommunikation och inbyggd siren

Precis som med många andra säkerhetskameror finns det möjlighet till tvåvägskommunikation vilket möjliggör att du kan be buset dra dit pepparn växer.

Kameran har dessutom även en inbyggd siren och detta tycks vara ett perfekt recept för att skrämma bort oönskade inkräktare och ett av Polisens tips för att förhindra inbrott är att använda sig av utomhusbelysning som tänds vid rörelsedetektering. Sirenen kan aktiveras automatiskt eller manuellt, allt efter eget tycke.

Kopplar du ihop den med en solpanel (tillbehör) slipper du tänka på att ladda batterierna.

Kameran är kompatibel med såväl Google Assistent som Amazon Alexa.

Priset hos återförsäljare är 3290 kronor och kameran ska finnas tillgänglig för försäljning fr o m idag.

Källa: Arlo

1 gillning