Nu ska Roborock göra våra tvättmaskiner smartare

Från sajten:
image

Säger man Roborock så tänker alla på robotdammsugare men nu är det dags för något nytt. Företaget ska lansera smarta tvättmaskiner som även torkar kläderna.

Kinesiska företaget Roborock är ganska känt för att vara företaget vars produkter rullar runt i våra hem och håller dammet borta. Deras robotdammsugare är omåttligt populära och har fått många företag att innovera inom samma segment. Nu ska Roborock lansera smarta tvättmaskiner och det exotiska namnet blir Roborock H1 och de kommer i färgerna svart eller vit.

Enligt uppgift ska dessa modeller även kunna torka kläderna genom att använda temperaturer på låga nivåer som cirkulerar i maskinen för att kunna torka dessa utan att de skadas. Tekniken för detta går under namnet Zeo-Cycle och cirkulerar varm luft för att ta bort vatten från textilierna. En algoritm avgör när cykeln ska stanna för att spara energi, detta genom att känna av när kläderna är torra.

Roborock H1 ska ha 25 olika tvätt- och torklägen samt en funktion för att rengöra sig själv (maskinen alltså). De olika lägen väljs på den inbyggda touchskärmen eller via appen. Maskinen har en kapacitet på 12 kg och torkfunktionen hanterar upp till 7 kg.

Tvättmaskinerna går att förbeställa i Kina nu till ett pris av ungefär 875 amerikanska dollar men efter den inledande kampanjen är priset 1065 amerikanska dollar. Huruvida den lanseras utanför Kina återstår att se.

Källa: Notebookcheck

Detta var ju inget nytt. Trodde på rubriken de löst det där med att sortera och vika tvätten....

Eller att dammsugaren hämtade den vikta tvätten och körde den till husets walk in closet. :joy::joy::joy:

2 gillningar

Små, små steg pågar - ha tålamod :slight_smile: