Nu ska det bli mer Home Assistant till folket

Från sajten:
image

Home Assistant vill bli mer tillgängligt för fler användare och lanserar en ny produkt. Nya Home Assistant Green lanseras i samband med företagets 10-årsjubileum.

Den populära plattformen för smarta hem, Home Assistant vill nå ut till fler användare och lanserar därför en ny produkt. Home Assistant Green samlar alla fördelarna som fås av Apple, Google och Amazon på en och samma plattform. Men med mer flexibilitet och färre säkerhetsrisker. En av de stora fördelarna med Home Assistant är att det krävs färre hubbar för att skapa det smarta hemmet och för att flertalet produkter kan existera i samförstånd för ett smartare hem.

En nackdel med Home Assistant har varit att tröskeln för att komma igång är betydligt högre än för andra plattformar. Det är här Home Assistant Green kommer in där det ska vara enklare att komma igång med det smarta hemmet. Den påminner om en Raspberry Pi och priset ska vara 99 amerikanska dollar. Den har inte samma hårdvara som Home Assistant Yellow eller Home Assistant Blue men ska ändå klara av det mest basala. Anslutning sker med Ethernet och inte med Wi-Fi

Mer information om Home Assistant Green finns att läsa på deras hemsida.

Källa: The Verge

1 gillning