Nu lanseras Roborock S8-serien i Sverige

Från sajten:
image

Roborock lanserar nu sin nya kollektion av robotdammsugare, S8-serien i Sverige. Lägg mindre tid på dammsugning och mer tid på sådant som är kul.

Roborock utökar sitt sortiment på den svenska marknaden och lanserar nu sin senaste serie av robotdammsugare. S8-serie består av tre modeller, Roborock S8 Pro Ultra, Roborock S8+ och Roborock S8. De nya produkterna har uppdaterad intelligens och automatik, bland annat i form av dess förmåga att undvika föremål och ge smarta förslag på NO-GO Zoner.

Samtliga produkter i S8-serien styrs via en app, och tar rengöringen till nästa nivå med DuoRoller Riser Brush och VibraRise 2.0 Mopping-system. S8-serien drivs av Roborocks starkaste sug någonsin. Den nya dubbla gummivalsborsten förbättrar smutsupptagningen och motstår hårtrassel, vilket gör den perfekt för de som har husdjur.


RockDock Ultra tillhör Roborock S8 Pro Ultra och är en laddningsstation som möjliggör automatisk mopptvätt, dammtömning, påfyllning och självrengöring. En ny varmluftstorkande funktion förhindrar tillväxt av mögel och lukter på både moppdynan och dockan. Den laddar dessutom 30 procent snabbare än tidigare.

S8 Pro Ultra kommer med en lyftbar borste och mopp som möjliggör isolering mellan dammsugning och moppning, vilket ger användarna fler rengöringsalternativ. Moppen lyfts automatiskt vid rengöring av mattor, och skurar mot golv med en frekvens på 3000 gånger per minut. På S8 Pro Ultra finns det dessutom två vibrationsmoduler.

S8-serien är utrustad med Roborocks senaste system för att känna av och undvika hinder, på så sätt kan robotdammsugarna identifiera olika objekt i sin väg och manövrera runt dessa.

Rekommenderat pris för S8 Pro Ultra är 15 990 kronor, S8+ 9990 kronor och S8 7490 kronor och den finns hos återförsäljare som Elgiganten, Netonnet och MediaMarkt från den 16 maj.

Källa: Pressmeddelande

Galleri