Nu lanseras Dreame Z10 Station med automatisk tömning

Från sajten:
image

Nu lanserar Dreame sin första skaftdammsugare med självtömningsfunktion. Nya skaftdammsugaren Dreame Z10 Station har en rad intelligenta funktioner.

Kinesiska företaget Dreame lanserar nu sin senaste produkt – Dreame Z10 Station som är en sladdlös, intelligent dammsugare som tömmer sig själv. Utöver en mängd robotdammsugare i sortimentet så lanseras nu Dreame Z10 Station som kombinerar både avancerade och intelligenta funktioner med stark sugkraft för en trevligare städupplevelse.

Dreame Z10 Station har ett avancerat filtreringssystem i fem lager som effektivt samlar upp damm och garanterar en grundlig rengöring. Den stora dammuppsamlaren rymmer 2,5 vilket liter innebär mindre spring med att tömma dammbehållaren. Med Dreame Z10 Station medföljer ett stort antal olika tillbehör i form av olika dammsugarhuvud för olika ytor samt en del mindre motordrivna borstar. Det finns även inbyggd LED-belysning som ser till att upptäcka mindre dammpartiklar.

Dreame Z10 Station har en dammuppsamlingsbehållare och automatisk tömningsfunktion, så den tömmer sig själv när du ställer den i den medföljande laddningsstationen. Upp till 90 dagars dammsugning utlovas innan det är dags för byte av dammsugarpåsen och detta indikeras av en indikator på stationen. Z10-dammsugaren har en sugkraft på 150 AW vilket gör städningen lite enklare.

Rekommenderat pris för Dreame Z10 Station är 6 999 kronor. Mer information om dammsugaren finns att läsa på hemsidan.

Källa: Pressmeddelande

Galleri