Nu kommer Huawei med skärmar

Från sajten:
image

Huawei ger sig nu in i en helt ny bransch – dataskärmar i form av MateView.

De första skärmarna i Huaweis utbud blir MateView och MateView GT där den förstnämnda är en 4K+ Ultra-HD-skärm med upplösning på 3840×2560 i 3:2-format och 28,2-tum stor. Skärmen fokuserar på färgåtergivning och kommer professionellt fabrikskalibrerad och är VESA Display HDR400-certifierad vilket gör att den stöder 98 procent av DCI-P3-färgskalan och 100 procent av sRGB-färgskalan.

Skärmen har också inbyggd hubb där vi kan leverera ström till vår dator samt ger två USB-C-portar, två USB-A-portar, en HDMI-port, en Mini DisplayPort samt en 3,5 mm ljudanslutning.

Den låter oss också ansluta vår laptop eller smarta mobiltelefon trådlöst till skärmen och ansluter vi den med USB-C får vi möjlighet att styra enheten med samma tangentbord och mus som är uppkopplade mot skärmen. I stativet hittar vi två högtalare och två mikrofoner som kan användas både för brusreducering och ljudupptagning.

Den andra som har fått samma namn som vår favoritdrink är en välvd spelskärm på 34 tum i 21:9-format med uppdateringsfrekvens på 165Hz och integrerad soundbar som är utrustad med en RGB-list som också fungerar som touchknapp för att justera ljud och ljus. Skärmen anpassar också själv ljusstyrkan efter vad som visas på skärmen för att ge oss ett övertag i FPS-spel.

MateView GT kommer med ingångar för två HDMI 2.0-skärmportar, en DisplayPort samt två USB C-portar.

Både MateView 28 tum och GT blir tillgängliga i Sverige i september där spelskärmen får en prislapp på 5999 kronor och den andra 6999 kronor. Vi får också en enklare skärm i juni som ger oss 23,8 tum för 1499 kronor.

Via: Huawei.

1 gillning