Nu kan du köpa smarta hem på Lidl igen

Från sajten:
image

Det var ett tag sedan Lidl gav sig in på marknaden för smarta hem. Dock har tillgången lyst med sin frånvaro men nu är det dags igen!

Tyska företaget Lidl kommer i veckan att ha prylar för det smarta hemmet i sitt utbud. Det är, precis som tidigare produkter baserade på Tuya även om de säljs under namnet Silvercrest. Deras produkter använder Zigbee eller Wifi för kommunikation och ett startpaket för Zigbee 3.0 med en gateway, tre ljuskällor och en fjärrkontroll kan bli ditt denna vecka för 499 kronor vilket får anses vara ganska prisvärt.

Lidl Starter Kit Zigbee Smart Home

Utöver startpaketet går det att köpa deras smarta plugg, olika typer av LED-lampor samt deras gateway. Huruvida alla produkter finns i alla butiker kan inte garanteras och enligt hemsidan finns dessa inte i följande butiker: Stockholm – Danderyd, Liljeholmen, Fridhemsplan, Vanadis, Södra station, Hammarby sjöstad samt för Göteborg – Heden, Redbergsplatsen, Linné.

Precis som tidigare så gäller det att vara på hugget då det mesta såldes slut relativt omgående.

Kör du smarta hem-prylar från Lidl och är du nöjd med dessa?

Källa: Lidl

Jag köpte Hub och tre lampor. Packade aldrig upp huben.
Lamporna kopplad jag till Homey. Fungerar ok

Kört länge med lampor och led-strips i Smartthings, men senaste tiden har jag bara kunnat använda av och på, inte styra några färger.