Nu kan du få upp till 12TB på iCloud+

Från sajten:
image

Som en del av sitt iPhone 15-evenemang presenterade Apple idag nya högre lagringsalternativ för iCloud+.

Tidigare kunde du som mest ha ett iCloud-konto med 2 TB lagringsutrymme, för 129 kronor/månad. Från och med den 18 september kommer Apple att erbjuda 6 TB och 12 TB, vilket ger mer lagringsutrymme för foton, videor, dokument och data men de nya lagringsnivåerna kommer med en större prislapp. iCloud+ på 6 TB kommer att kosta 399 kronor per månad och 12 TB kostar dubbelt så mycket, till 799 kronor per månad. Precis som de andra lagringsnivåerna kan lagringen delas med upp till sex personer via Familjedelning.

Utöver lagringen så ingår samma funktioner på de nya nivåerna som på de tidigare som till exempel Privat reläservice på iCloud, Dölj min e-postadress, Säker HomeKit-video och mer. Det är fortfarande oklart om de nya lagringsnivåerna kan kombineras med ett Apple One-abonnemang för att lägga till ytterligare 2oo GB lagring, vilket ger en total lagringstilldelning på 12,2 TB.

Smakar det, så kostar det men nu har Apple åtminstone ett svar för de personer som redan hade fyllt sina tidigare 2,2 TB(2 TB iCloud + 2oo GB från Apple One). Du kommer att kunna börja prenumerera på de nya lagringsnivåerna från och med måndagen den 18 september.

2 gillningar

@Marcus_Attefors jublar :smiley:

Haha sjukt dyrt. Men sen tror jag inte "vanliga personer" köper 12 TB iCloud heller. Är väl mer för proffsfotografer som fotar bröllop i super-mega-RAW 100 megapixel bilder med senaste Pro Max telefonen.

Själv ligger jag lite surt på 250GB och behöver betala för 2TB. Visst kan jag radera en hel del bilder/filmer, men ungen är fortfarande liten så det kommer bara bli fler och fler bilder/filmer. Löste det istället genom att familjedela med flickvännen, nu använder vi ~400GB totalt då känns det inte lika illa att betala för 2TB.

799:- månaden, ja då blev det till att köra Peugeot ett par år till. :joy::joy:

Inte när jag såg priset....

Fast And Furious Fire GIF by The Fast Saga

Lugnt, fakturan går till Bubblan :wink:

1 gillning

Är du helt säker? :joy::joy::joy:

1 gillning

Absolut inte, men om man använder utrymmet till att spara Bubblan-material då borde det i alla fall dras på Bubblans konto :smiley:
Du hoppas att det går privat så du får in servicepengar :wink:

Det var mer lite ironi till din dubbelpost. :joy::joy:

Det är min gamla iPhones fel. Måste ha en 15 PM :wink:

Är det frugan eller dig själv du ska övertyga? :joy:

Haha hennes häst kostar ju mer i månaden än min iPhone, så jag har carte blanche på teknikinköp :joy:

2 gillningar

Ett rätt så bra utgångsläge.