Nu kan du få skräddarsydda skärmskydd hos NetOnNet

Från sajten:
image

Den välkända skärmskyddtillverkaren InvisibleShield som ägs av ZAGG ingår nu ett samarbete med NetOnNet.

Tjänsten InvisibleShield On Demand består av en skärmaskin i butiken som hämtar information direkt från InvisibleShields databas. Totalt 60 000 möjliga typer av skärmskydd och designversioner finns i detta enorma bibliotek.

Det betyder att du kan få skydd till i stort sett alla dina skärmprydda enheter. Nya iPhones, iPads, Android-enheter och äldre mobiltelefoner. Smarta klockor, bärbara datorer, actionkameror och andra enheter som Nintendo Switch är heller inga problem för denna maskin. När det släpps nytt så läggs nya mallar automatiskt upp i databasen och alla butiker kan enkelt fixa ett skydd till din nya mobil redan på releasedagen.

InvisibleShield On Demand ger valmöjlighet och smidighet samtidigt som det sparar på miljön. Ingen förpackning behövs och skydden tillverkas direkt till kunden och behöver inte ligga och samla damm på ett lager. Win-win.

“Samarbetet med NetOnNet är perfekt på flera sätt då de är en våra äldsta återförsäljare av InvisibleShield och har haft ett av de bredaste sortimenten av traditionella skärmskydd i förpackning i Norden. Nu med de moderna ISOD-skärmaskinerna i butikerna tar NetOnNet nästa steg och skalar upp erbjudandet mot kund enormt samtidigt som de effektiviserar lagerhanteringen och får alla miljöfördelar”, säger Gabriel Kjellén, Sverigechef på ZAGG.

InvisibleShield On Demand finns nu i NetOnNets 26 Lagershoppar runtom i Sverige.

Via: ZAGG

2 gillningar

Smart ändå, att inte detta funnits tidigare :slight_smile:

Tror de haft det hos Mediamarkt sedan innan. Välkommen tillbaka till Bubblan förresten :slight_smile:

Detta måste ju vara riktigt kostnadseffektivt med tanke på alla modeller & storlekar som finns.

1 gillning