Nu har Brännerian slagit upp portarna i Stockholm

Från sajten:
image

Stockholms bränneri har slagit upp dörrarna till sin nya restaurang Brännerian där de serverar sin egna sprit och god mat som är framtagen med Joel Åhlin.

Brännerian slår idag upp portarna på Folkungagatan 136 i Stockholm och där kommer vi kunna avnjuta Stockholms bränneris egna sprit i form av smarriga drinkar som kommer innehålla lokala ingredienser. Matmenyn är ett samarbete med stjärnkocken Joel Åhlin så det kommer förmodligen explodera i munnen lika mycket som när vi intar deras drinkar.

Vi har för avsikt att producera all spritdryck som serveras i Brännerian själva på plats hos oss. Vi tolkar olika drinkars beståndsdelar och bygger variationer utifrån egna idéer och lokala ingredienser. Det här är något vi redan gör idag i de produkter vi säljer på flaska och burk, men på Brännerian är det fundamentalt. Det på dryckesmenyn som vi inte tillverkar själva kureras noggrant med lokala producenter och distributörer av dryck.

Brännerian har öppet 16-22 på torsdagar samt 16-23 på fredagar och lördagar och på deras hemsida går det att boka bord om man är sugen på att besöka restaurangen på Folkungagatan 136.

 

1 gillning

Kollade lite på bilderna som fanns med i nyhetsbrevet idag. Det var inget som lockade med den inredning.
Såg väldigt kalt och oinspirerande ut. :man_shrugging: