Nu går det att köpa Marshall's London Dry Gin

Från sajten:
image

Det rockiga företaget Marshall har idag lanserat sin alldeles egna gin Marshall London Dry Gin som nu går att beställa på Systembolaget.

Marshall Dry Gin är tillverkad av det svenska Agiator och den har toner av grape, korianderfrön och enbär och detta är inte ännu en gin bland mängden utan enligt Marshall själva ska den tilltala de mest kräsna dryckeskonnässörerna och finsmakarna.

Att vara involverad i skapandet av ginen har varit ett givande projekt att vara delaktig i. Ginen i sig håller högsta kvalitet och är hållbart producerad, samtidigt som förpackningen är en blinkning till våra ikoniska gitarrförstärkare. Det gör oss stolta över att denna produkt bär Marshall-namnet” säger Alex Coombes, Joint Managing Director på Marshall i England.

Flaskan som ni kan se på bilderna osar verkligen Marshall och oavsett hur det smakar så måste undertecknad ha en i barskåpet enbart på grund av den snygga designen. Marshall London Dry Gin går att beställa på Systembolaget idag och har artikelnummer 5682101, alkoholhalten ligger på 43 procent och prislappen hamnade på 499 kronor.

Via pressmeddelande

Kommer hem vilken dag som helst :blush:

Gitarrförstärkarna är ju ikoniska men annars inte så värst såld på Marshall!

Svenska Lydén Distillery och Stockholms Bränneri m fl gör trevlig ekologisk gin med i mitt tycke mer aptitliga flaskor.

1 gillning

Marshall stack är inte att leka med när det kommer till ljud! Min första var en Marshall Lead 12 mini-stack. Kört Marshall sedan dess. Köpte dock en 60 watts Peavey en gång. Fick aldrig till ljudet som jag ville på den. Massa distortion men saknade alltid något.

Marshall head + cab 4x12 är kärlek! En sådan på fullt blåser bort taket!

Edit:

Kom och tänka på detta klipp nu:

1 gillning