Nu går det att använda Discord med PlayStation 5

Från sajten:


PlayStation 5 fick sig idag en systemuppdatering som bland annat ger oss möjligheten att chatta med våra polare via den populära plattformen Discord.

Det betyder att vi kan chatta och prata med kompisar som spelar på andra plattformar om vi till exempel lirar online i cross-platform-spel. Att ställa in det ser ut att vara enkelt och det görs via Discord-appen, i den väljer att du att koppla ihop Discord med ditt PlayStation-konto och sedan efter ett par klick så är det i princip klart. Utöver detta så finns det nu stöd för VRR för 1440p-skärmar och en hel del förbättringar i operativsystemet. Bland annat så går det nu att välja att dela sin egna skärm eller be att få se din kompis skärm direkt från deras profil.

Det går även att manuellt ladda upp skärmdumpar eller videos från din PlayStation 5 till PlayStation-appen på din telefon så du enkelt kan spara ned dem och skicka till kompisar eller lägga ut på sociala medier.

Utöver detta så har de gjort en rad finjusteringar av inställningar och funktioner och vill du ta en titt på allt som är nytt så kan du läsa mer på deras blogg.

Källa: PlayStation

1 gillning

Har Xbox haft ett bra tag nu. :wink:

Det är väl bra! Nu kan du äntligen prata med någon, det vill säga alla som kör PlayStation!

this is war warfare GIF by Showtime

2 gillningar

Grymt!

1 gillning

Mycket trevligt hoppas det funkar smidigt :+1: