Nu fungerar Amazons Echo Show 15 som en Fire TV

Från sajten:
image

Den vägghängda smarta displayen Amazon Echo Show 15 blev genast lite smartare. Via en uppdatering får den tillgång till Fire TV och blir mer användbar.

Amazon Echo Show 15 är en vägghängd Alexa-enhet som presenterades häromåret. Utöver att vara en smart röstassistent med inbyggd skärm på 15″ så har den även en del andra smarta funktioner. Skapa notiser för de andra i familjen och ta del av musik och annat som underlättar vardagen för alla i hemmet. Den har också inbyggd kamera och högtalare för kommunikation med vänner och bekanta.

Nu har Amazon släppt en uppdatering som gör att displayen även fungerar som en Fire TV vilket ger dig möjlighet att ta del av tv-serier och film via olika appar som fungerar med dess plattform. Nu får användarna tillgång till appar som Netflix, Prime Video och YouTube bland annat. Kontroll och styrning kan göras via en dedikerad Alexa Voice Remote eller med hjälp av röstkommando.

Den finns visserligen inte att köpa officiellt i Sverige men kan mycket väl ha letat sig hit på ett eller annat sätt. Rekommenderat pris i USA just nu ligger kring 195 amerikanska dollar.

Någon här i läsarskaran som lagt beslag på en?

Källa: Engadget