Nu börjar Flic Twist att skickas ut till kunderna

Från sajten:
image

Flic Twist är den smarta knappen som blev en ny succé för Shortcut Labs på Kickstarter. Nu börjar knappen att skickas ut till de som backade kampanjen.

Svenska företaget Shortcut Labs som ligger bakom de smarta knapparna Flic meddelar nu att deras senaste produkt, Flic Twist börjat levereras. Flic Twist är en programmerbar trådlös smart knapp som går att vrida, trycka, dubbeltrycka och vridtrycka på för att styra enheter i ditt smarta hem.

Flic Twist lanserades som ett projekt på Kickstarter i november 2021 och börjar alltså att levereras ut till de som köpt produkten via kampanjen.

Samtidigt med Flic Twist lanseras också en ny liten hub, Flic Hub Mini som har en räckvidd upp till 50 meter för anslutna enheter.

Flic Hub Mini & Flic Twist

Flic Twist går att integrera med ett flertal olika lösningar för smarta hem, bland annat Philips Hue, Sonos, Ikea Home Smart för att nämna några. Stöd för Matter har också utlovats vilket då ger fler möjligheter till att styra andra enheter i det smarta hemmet. Uppdateringen till Matter är planerad till slutet av året som en mjukvaruuppdatering.

Kampanjen på Kickstarter samlade in 1 miljon amerikanska dollar och hela projektet finansierades på 4 minuter. För dig som inte backade men ändå är sugen på att köpa så finns det möjlighet till detta via deras hemsida. Flic Twist finns i tre olika färger; vit, svarta samt den limiterade svart/vita versionen.

Väntar du på en leverans? Vi återkommer med ett test av Flic Twist.

Källa: Pressmeddelande

Den har tyvärr inte fått lysande recensioner

1 gillning