Nu är Netatmo Smart Kolmonoxidvarnare godkänd för husvagnar

Från sajten:
image

Netatmo Smart Kolmonoxidvarnare som lanserades i slutet av 2021 har nu fått certifieringen “Amenity Vehicle”, vilket gör att den nu är godkänd för att använda i campervans, husvagnar och husbilar.

Kolmonoxidvarnaren Netatmo Smart Carbon Monoxide Alarm är nu godkänd för användning i husvagnar och campers. Det är en sensor som varnar mot kolmonoxidförgiftning och den mäter kolmonoxidnivån i realtid i ett rum eller i ett fritidsfordon. Vid detektering av kolmonoxid larmar sensorn med den inbyggda sirenen på 85 decibel.

Netatmo Smart Kolmonoxidvarnare

Netatmo Smart Kolmonoxidvarnare är uppkopplad mot din smartphone om du är ansluten till ett wifi-nätverk. Befinner du dig på resande fot behöver du ha ett 4G-nätverk för att ansluta till sensorn. Kolmonoxidvarnaren installeras trådlöst och har ett batteri som räcker i 10 år.

Utöver CE- (EN 50291) samt NF-certifiering har sensorn nu även EN50291-2:2019-certifieringen som är avsedd för användning i en campervan eller husbil.

Rekommenderat pris för Netatmo Smart Kolmonoxidvarnare är 825 kronor och den finns att köpa hos vanliga återförsäljare samt på Netatmo’s hemsida.

Källa: Pressmeddelande