Nothing lanserar nu sitt budgetmärke CMF

Från sajten:
image

Elektroniktillverkaren Nothings nya budgetvarumärke CMF lanserar nu sina produkter. I första hand är det hörlurar, smart klocka och en GaN-laddare som börjar säljas.

Nothing är mobiltillverkaren som tyckte att ett budgetvarumärke vore på sin plats. Sagt och gjort och CMF introducerades och nu är produkterna tillgängliga för försäljning.

Produkterna som nu lanseras är hörlurarna Buds Pro, smartklockan Watch Pro samt snabbladdaren 65W GaN. Såväl hörlurar som klocka kommer i tre olika färger; vit, svart och orange.

CMF Buds Pro är hörlurar med aktiv brusreducering (ANC) där mikrofoner på utsidan samt insidan av hörlurarna detekterar och tar bort oönskat ljud upp till 45 decibel. De har också ett transparensläge vilket innebär att det går att höra ljud omkring dig. Upp till 11 timmars uppspelning samt 39 timmar med hjälp av laddfodralet. Priset för dessa är 49 amerikanska dollar.

CMF Watch Pro är en smartklocka med en 1,96″ OLED-display och en upplösning på 410 x 502 pixlar, inbyggd GPS och kapslingsklass IP68. Via den inbyggda mikrofonen går det att ringa från en ansluten mobiltelefon. Det går att byta utseende på klockan och utöver detta finns även ett antal hälsofunktioner som låter användaren mäta hjärtslag, syret i blodet, sömn, dagliga steg och samtidigt ha koll på 110 olika sportlägen. Batteriet räcker i upp till 13 dagar. Priset för klockan ligger på 69 dollar.

Slutligen introduceras en snabbladdare som har två USB-C-portar och en USB-A-port. Priset för denna GaN-laddare är 39 dollar.

För dig som undrar så står CMF för “Color, Material and Finish”. Mer information om produkterna finns att läsa på företagets hemsida. Exakt var och när produkterna börjar säljas är inte helt känt men enligt uppgift ska de börja säljas i företagets butik i London den 30 september och fler försäljningsställen ska meddelas.

Källa: The Verge

Försöker de inte ens göra en egen design? Jag var 100% att det var en  Watch i bilden.

1 gillning

Fast mycket snyggare från den andra vinkeln.

Från sajten:
image

CMF by Nothing kommer att börja säljas i Sverige. Under november går det att förbeställa hörlurarna och klockan för leverans i december månad.

CMF som är ett budgetmärke till mobiltillverkaren Nothing visade upp ett antal produkter för någon månad sedan. Då visades ett par hörlurar, en smart klocka samt en laddare upp och nu har företaget meddelat att såväl Buds Pro som Watch Pro kommer att börja säljas i Sverige. Från och med november kan dessa förbeställas för leverans i december månad.

I dagsläget är inga svenska priser meddelade men dessa bör dyka upp inom kort. Vill du ta en närmare titta på produkterna så klicka dig vidare här.

Blir det ett köp?

Källa: CMF

Det skulle vara laddaren i så fall. Men inget akut direkt man har en massa redan.

Från sajten:
image

Sugen på nya prylar med lite cool design som inte kostar skjortan? Ta en titt på de nya produkterna från cmf som nu kan förbokas via Amazon.

Mobiltillverkaren Nothing presenterade för ett tag sedan sitt budgetmärke cmf by Nothing som inkluderade hörlurar, smart klocka samt en batteriladdare. Initialt gick det inte att köpa produkterna här i Sverige men nu går det att förbeställa åtminstone hörlurarna i alla färger samt den smarta klockan i två olika färger. Batteriladdaren är inget som vi får ta del av här men ta en titt på de andra två produkterna och överraska någon i jul (det är ju faktiskt 1 december redan imorgon).

cmf by Nothing Watch Pro

Klockan Watch Pro finns i färgerna svart och grå – än så länge verkar den orange färgen vara slut när det gäller förhandsbokning. Den har en AMOLED-skärm på 1,96″, inbyggd GPS, Fitness Tracker, klarar av samtal via Bluetooth och hör och häpna – 13 dagars batteritid.

cmf by Nothing Buds Pro

Hörlurarna Buds Pro finns i tre olika färger; orange, svart och grå. Utöver 39 timmars batteritid finns brusreducering 45 dB, Ultra Bass-teknik, 6 stycken mikrofoner samt kapslingsklass IP54.

Både Watch Pro och Buds Pro går att förhandsboka direkt från Amazon och priset är 599 kronor för hörlurarna och 849 kronor för klockan.

Källa: CMF

Ryktas om en ny budgetmobil:
Läcka påstås visa ny Nothing-mobil

Men den kanske blir under Nothing varumärket.