Nothing har fem nya produkter på gång

Från sajten:
image

Företaget Nothing har enligt företagets indiska chef Manu Sharma fem nya produkter i pipelinen.

Nothing Ear 1

Nothing är OnePlusgrundaren Carl Peis nya företag Som gjort sig kända för ett par True Wireless hörlurar, ear 1, med snygg design.

Vilka slags produkter det är som Nothing har på ingång går inte Manu in på, däremot så säger han att en av dem kommer lanseras innan året är slut.

“For our way forward, our mission is to build for the future. We are speeding up very rapidly in terms of building a pipeline of products, we already have five products in development that we are speeding up to meet our mission of launching iconic products and we are excited about that.”

Nothing har ryktats ha ett samarbete med qualcomm vilket gör det troligt att Nothing kan komma att lansera en telefon eller smart klocka

Via: Ubergizmo

2 gillningar

Från sajten:
image

För dig som tycker att det fortfarande är lite latjo att festa till det på din Android-telefon finns nu Nothings kommande hemskärmsapp att ladda hem till din Android 11-försedda mobiltelefon.

Nothing är den gamla OnePlus-grundaren Carl Peis nya bolag. De har tidigare släppt ett par in-ear-hörlurar. Snart är det dags att lansera sin första mobiltelefon. I den kommer vi få se just Nothing Launcher som hemskärmsapp. För att förbereda det låter de nu vem som helst ladda hem den i form av en beta-version.

Enligt Swedroid som rapporterar om det hela så är den långt i från klar och känns aningen ofärdig.

Du hittar Nothing Launcher i Google Play Store.

Android alltså.:man_shrugging:

Ryktas om en till mobil utan led lysen och trådlös laddning. En enklare version men kanske med större batteri:

Två nya hörlurar på gång. I och med att de har certifierats i Indien är det nog rätt säkert att de kommer: