Nordiskt spelbolag släpper Tintin som mobilspel

Från sajten:
image

Det danska 5th Planet Games lanserar den 31 augusti ett klassiskt match 3-pusselspel som utspelar sig i Tintins värld.

Hergés mästerverk Tintin blir nu mobilspel i form av ett match 3-pusselspel. Vi låser upp karaktärer och världar genom att ta oss igenom pusselbanorna. Spelet är framtaget tillsammans med Moritz Voss som varit inblandad i de världsledande pusselspelen Candy Crush och Bubble Witch Saga. Tintin Match har producerats av 5th Planet Games studio i Berlin.

Henrik Nielsen, VD för 5th Planet Games, är nöjd med produkten och hyllar Moritz Voss ledarskap som en drivande faktor.
“Moritz Voss har utmärkt sig inom match 3-genren flera gånger tidigare och vi är övertygade om att det här spelet kommer att vara det bästa vi någonsin släppt”.

Tintin Match släpps på Google Play och Apple AppStore sista augusti.

Via: 5th Planet Games Press.

 

Från sajten:
image

Idag släpps 5th Planet Games Tintin-spel på Apple App Store och Google Play. Perfekt om du vill fördriva lite tid med Tintin och Kapten Haddock.

Spelet är framtaget tillsammans med pussel-gurun Moritz Voss som legat bakom succéerna Can­dy Crush och Bub­ble Witch Saga. Detta är en spel i samma pusseltema vi sett tidigare där vi ska sammanföra tre klossar i samma färg för att röja undan dem från spelplanen. Spel som visat sig högst beroendeframkallande. Vilket undertecknad försöker hålla sig ifrån men vi fick chansen att provspela spelet i beta-version. Visst ger den något att det är Tintin och karaktärerna vi känner igen från vår barndoms serieböcker och filmer. Så är ni ett fan av Tintin och dessa pusselspel så är det inget att tveka på.

Ladda ner spelet på Apple App Store eller Google Play.