Nörda ned dig i allt om pizza på Netflix med "Chef's Table: Pizza"

Från sajten:


Om du älskar pizza och hela processen att faktiskt skapa en pizza så får du inte missa Chef’s Table: Pizza som nu går att se på Netflix – ett måste för alla pizzanördar där ute.

Pizza har gått från att vara billig snabbmat till att bli en riktig fine dining-upplevelse. Den billiga strimlade skinkan har bytts ut mot finare råvaror och degen har blivit en hel vetenskap. Att köpa krossade tomater för en tia på ICA går inte heller för sig utan det ska vara fina San Marzano-tomater som kostar det tredubbla. Netflix har släppt en ny säsong av Chef’s Table med fokus på pizza och i serien får vi följa några av de bästa pizzabagarna i världen för att se hur just de började med pizza och hur mycket tanke och kärlek det ligger bakom varje pizza som åker in i ugnen.

Samtliga avsnitt går att se redan nu på Netflix så nu är helgen räddad!

POP! Bakery Surdegspizza, färdig deg som snabbt och enkelt blir en botten som täcker en hel bakplåt, eller åtminstone 3/4!

Lägg på tillbehör och kör i ugn 20 min. Godare än något ur frysdisken och passar väldans bra för de som har särskilda önskemål, ingen ost/mejeri ex vis. Eller olika på varsin halva.

Finns även andra varianter från Pop, som jag dock inte prövat.

För den som vill göra egen tomatsås och (sur)deg, något otydlig beskrivning, har ej prövat: