No spirit släpper tonic helt utan ”trams"

Från sajten:
image

Det fanns en tid då de flesta köpte en stor PET-flaska med Schweppes och tillsammans med lite gin och en citronskiva så var drinken komplett men riktigt så är det inte idag då tonic har blivit riktigt lyxigt.

Herrljunga ger sig in i tonicträsket men här handlar det inte om att göra den mest unika och exklusiva tonicen på marknaden utan istället handlar det om en helt vanlig tonic utan krusiduller. Det släpps fem olika sorter och det är rhubarb, indian, indian zero, mediterranean och raspberry & lemon. Samtliga tonics innehåller kininbark som sig bör och tanken är att erbjuda en god men mer prisvärd tonic som inte kostar skjortan.

Vi är ganska säkra på att vår tonic har en plats i hyllan. Vi är prisvärda och vi vill med vårt koncept Pick & Mix få fler att upptäcka smakvarianter, genom multiköp säger Nina Hagman, Marknads- och innovationschef på Herrljunga Drycker AB.

Just Tonic tappas upp på burk istället för på glas som många tonics idag gör och den kommer att dyka upp hos utvalda butiker inom kort. Vad den kommer kosta framgick inte i pressmeddelandet så det återstår att se.

Via Pressmeddelande

2 gillningar

Perfekt!

Tror säkert de kan ”ha en plats på hyllan” om priset är rätt.
Helt otroligt vad massproducerade tonics i små flaskor kan kosta skjortan.

4 gillningar

Skeptisk.:nerd_face::joy:

Inte helt säker. Misstänker att de som köper dyr tonic i liten flaska just vill ha en liten flaska som känns lyxig. Jag kommer dock att testa deras zero :blush:

2 gillningar

Men det har ju gått inflation i alla dessa tonic. Tror många som vill ha premium vill ha ett ”hantverk” och även om en fancy dyr flaska kan få vissa att köpa den för att det känns lyxigare, så tror jag tillslut att det slutar vara intressant. Det behövs något annat än bara en fin flaska.

Men de som köper de dyra små flaskorna är nog inte målgruppen för dessa.
Det är nog mer de som är lite trötta på sin 1,5liters tonic på pet-flaska :stuck_out_tongue:
(Kan också vara de som precis börjat dricka GT)

Eller som Attefors som är trött på att lägga 30 spänn på en liten flaska som räcker till en grogg haha. Allt mynnar ju ut i hur de faktiskt smakar, håller tummarna för att det inte är blaskigt. Hade varit kul med en billig, bra och god tonic.

3 gillningar

Behöver ju inte vara krångligare än så :yum:

1 gillning

Små flaskor är ju smidigare att vaska. :joy::joy:

Är det stockholmspriser eller.:wink::joy:

En Fentimans Tonic eller Ekobryggeriet som är bra ligger ju på typ 15-18:- här. Och det tycker jag inte är speciellt dyrt.

1 gillning

Gissar på det :joy:

Det jag tycker är kul är att få en rad olika smaker i småflaskor så att man kan testa runt lite.

Hittade dessa idag, nice med 33 centiliter. 2 för 25:- på Ica Maxi.

3 gillningar

Perfekt. Bara att hälla 17cl gin i då!:wink::star_struck:

1 gillning