Nintendos Super Mario-film blir försenad – men första trailern är här!

Från sajten:
image

Nintendo avslöjade förra hösten att de har en Super Mario-film tillsammans med Illumination på gång. Men nu visar det sig att det drar ut på tiden, vilket den legendariska Mario-skaparen Shigeru Miyamoto meddelar via Twitter.

Det blev snabbt en snackis när rösterna presenterades och att det är Chris Pratt som får äran att göra Marios röst tillsammans med Anya Taylor-Joy som Princess Peach, Charlie Day som Luigi, Jack Black som Bowser, Seth Rogan som Donkey Kong, Keegan-Michael Key som Toad och Fred Armisen som Cranky Kong. Röstskådespelaren Chris Martinet som är känd för ha gjort Marios röst genom åren får också en roll, men eftersom en annan Chris gör Marios röst blir hans medverkan en överraskning.

Filmen skulle ha premiär 21 december i år men vi får snällt vänta tills våren 2023. Men vi litar såklart på Miyamoto som hälsar att filmen skall vara värd all väntan.

This is Miyamoto. After consulting with Chris-san, my partner at Illumination on the Super Mario Bros. film, we decided to move the global release to Spring 2023–April 28 in Japan and April 7 in North America. My deepest apologies but I promise it will be well worth the wait.

— Nintendo of America (@NintendoAmerica) April 26, 2022

Via: The Verge.

Vilka ska spela Iggy och Spike?

Från sajten:


Den 6 oktober kanske vi äntligen kommer att få höra Chris Pratt som rösten till Mario.

Det blir en Nintendo Direct för att avtäcka första trailern på kommande filmen Super Mario Bros. Tillsammans med en bild så bjöd Nintendo in till presentationen där de även påpekade att inga spel är med på körschemat.

Om bilden avslöjar hur filmen kommer att se ut så kan vi förvänta oss att det mesta håller sig troget Mario-spelen. Filmen Super Mario Bros. är planerad att släppas på bio i april nästa år.

Via: IGN

super mario bros goomba GIF

Bästa filmatisering på ett spel någonsin :rofl:

Från sajten:


Så fick vi till slut se första trailen av kommande animerade Super Mario Bros-filmen.

Utöver Nintendo är det Illumination som står bakom filmen. Illumination är mest kända för Gru och Minionfilmerna. Super Mario Bros-filmen är i samma grafiska stil och det ser ut att passa riktigt bra.

Super Mario Bros har premiär till våren 2023.

Vad tycker du?

2 gillningar

Lär bli magiskt! :heart_eyes:

Från sajten:


I förra trailern så var det få som var imponerade av Chris Pratts Mario. Men i denna trailer så verkar han ha plockat upp en hel del familjära rörmokar-uttryck.

The Super Mario Bros. Movie fortsätter bygga upp hajpen inför premiären i april. I den senaste trailern som presenterades av Nintendo så får vi höra både Marios klassiska uttryck ”Yahoo!” och se han drifta iväg på en gokart. Dessutom får vi äntligen höra Anya Taylor-Joy (The Queen’s Gambit) som gör rösten till prinsessan Peach.

Det bjuds även på en aggressiv Donkey Kong och söta små Toads vilket gör att nya Mario-filmen känns mer fulländad än någonsin – även om vi håller tummarna för att Wario dyker upp på ett hörn.

Via: Eurogamer

 

Från sajten:


Nintendo 64 är känd för sin charmiga, kantiga och enkla grafik så varför inte använda den till nya Super Mario Bros. Movie?

För 26 år sedan fick vi för första gången se Mario hoppa runt i en tredimensionell värld. Det blev även ett spel i Marios katalog som av många anses vara det bästa. Det är väl troligtvis därför Mario 64 fortsätter att leva vidare tillsammans med den ikoniska grafiken. Samma charmiga grafik som profilen King Bob Gaming på Youtube har sett till att vi kan se i senaste trailern för Super Mario Bros. Movie.

Se till att lämna en tumme upp på videon eftersom det har utlovats att hela filmen får samma behandling senare om han får 100 000 likes. Men troligtvis blir det en kortvarig historia för King Bob Gaming om Nintendo och Illumination ser att den ligger ute på Youtube – trots retrostilen.

Via: Eurogamer

1 gillning

Från sajten:


Den femte april så kan vi slänga oss ned i biostolen och titta på den nya Super Mario-filmen och för att peppa lite extra har det släppts en sista trailer – både en engelsk och svensk version.

Den kommande filmen verkar bjuda på allt från Super Mario-spelen där vi bland annat ser glimtar av det klassiska Mario och det blir även en hel del gokart-åkning. Filmen har svensk premiär den femte april och ser du den engelska versionen så är det Chris Pratt som står för rösten på Mario, Charlie Day tar sig an Luigi och Jack Black är Bowser. Universal har även släppt en trailer med svenskt tal som du kan se nedan. Är du sugen på att se filmen på bio så går det redan nu att boka biljetter till premiären den femte april

Såååå pepp!

Min sexåriga son med! Blir bio på denna!

Riktigt pepp jag med!

Blir ett biobesök med sjuåringen.

Skall du låta barn förstöra din upplevelse?