Nintendo ryktas ha visat upp Switch 2 bakom stängda dörrar på Gamescon

Från sajten:


Nintendo var på plats på Gamescom i slutet på augusti och då visade de upp Super Mario Bros. Wonder men enligt Eurogamer så visades mer än så upp bakom stängda dörrar.

Eurogamer påstår sig ha information om att Nintendo visade upp Switch 2 för utvalda spelutvecklare på Gamescon där de körde teknikdemon för att visa upp vad den nya konsolen kommer att klara av. Ett av spelen som ska ha visats upp var en mer grafikkrävande version av Zelda: Breath of the Wild och frågan är om en remastrad version kommer att släppas när Switch 2 lanseras?

En mockup på hur Switch 2 kanske skulle kunna se ut.

Det har cirkulerat en hel del rykten senaste året och bland dessa så ryktas det om att grafiken och uppskalningen ska bli bättre men även att det ska komma nya joy-cons som ska ge oss ett helt nytt sätt att spela på. Det har även ryktats om att Nintendo kommer fortsätta med LCD-skärm men vi kommer få upp till 1 TB-lagring i Switch 2 så vi får plats med de mer grafikkrävande spelen. Ett annat rykte är att skärmen kommer gå från 6,2 tum till 8 tum och att en lansering sker under nästa år. Switch visades upp för första gången i oktober 2016 och hur det såg ut kan ni se i videon i toppen av artikeln.

Via Eurogamer

2 gillningar

Nintendo, för h-vete. Sluta recycla och ge oss nya spel.