Nexsmart Guardian är ett litet smart hemlarm

Från sajten:
image

Från andra sidan sundet dyker ett hemlarm upp som med sin enkelhet ska trygga boendet. Larmet installeras enligt uppgift på endast 60 sekunder!

Det är Nexsmart Guardian som är ett enklare stöld- och inbrottsskydd för ditt hem eller arbetsplats och utan abonnemangskostnad. Larmet utmärker sig också genom att ha ett lågt pris varför tröskeln sjunker drastiskt jämfört med en del andra hemlarm på marknaden.

Nexsmart Guardian ansluts till ett vägguttag och installeras sedan via den tillhörande appen. Du kan lägga till olika typer av sensorer för ökad säkerhet, exempelvis brandvarnare, rörelsesensorer, dörr-/fönstersensorer och allt kan även styras med en liten fjärrkontroll. Nexsmart har också ett utbud av säkerhetskameror som kan samverka med larmet.

Nexsmart Guardian Smart Larm

Själva huvudenheten är relativt liten, mäter endast 67 x 67 x 79 mm och har en inbyggd siren som larmar med 80 decibel. Som många andra larm på marknaden idag får du en push-notis till din mobil i händelse av larm eller om något annat behöver påkalla din uppmärksamhet. I händelse av strömavbrott finns även ett inbyggt batteri som håller driften i upp till 12 timmar.

Du kan enkelt dela åtkomst till larmet med familjemedlemmar eller grannar vilket kan vara bra vid t ex semestrar.

Just nu kostar Nexsmart Guardian endast 699 kronor på deras hemsida som nås via länken nedan.

Källa: Nexsmart

Någon som provat? Kan det vara något för husvagnen tro?