Netflix släpper en trailer för "Glass Onion: A Knives Out Mystery"

Från sajten:


Netflix har släppt en trailer för uppföljaren till Knifes Out och precis som sist så är det packat med kändisar som medverkar i filmen.

Det är Daniel Craig som återigen tar sig an rollen som detektiven Benoit Blanc och i uppföljaren till den populära Knifes Out ska han försöka mordfallet kring en techmiljardär. Vi som tittare får så klart vara med och gissa bland alla de unika misstänka människorna och med bland rollerna har vi bland annat Daniel Craig, Edward Norton, Kate Hudson, Ethan Hawke, Dave Bautista och Kathryn Hahn.

Glass Onion: A Knives Out Mystery kommer dyka upp på bio under hösten och förväntas släppas på Netflix lagom tills snön börjar falla i december. Om du inte har sett Knifes Out så tycker vi det är dags nu så ratta in Netflix och njut.

1 gillning

Verkar ju hur cool som helst!
Första filmen finns inte på Netflix, inte den svenska iallafall. Fanns att hyra hos Apple, blir nog ikväll.

Kollade faktiskt på Knives Out igen härom veckan och det är ju kul med pusseldeckare. Ska bli spännande att se om dom kan göra det igen. Riktigt bra cast iallafall.

1 gillning

Vad fasen har de plockat bort den!

Från sajten:


Uppföljaren till den fantastiska rullen “Knives Out” har idag släppts på Netflix där vi återigen får följa detektiven Benoit Bland som spelas av Daniel Craig.

Precis som i första filmen så är det kändistätt i “Glass Onion: A Knives Out Mystery” och i filmen medverkar bland annat Daniel Craig, Edward Norton, Kate Hudson, Ethan Hawke, Dave Bautista och Kathryn Hahn. I filmen får vi följa detektiven Benoit Blanc (Craig) som ska lösa mordfallet kring en techmiljardär.

Filmen släpptes på Netflix idag så om du inte vill plåga dig med uppesittarkväll med Bingolotto så är det bara att smyga iväg med popcornskålen och titta.

Vi kikade på denna igår. Helt okej. Sista halvan var bättre efter att alla roller var presenterade.

Kanske får ge den en chans igen. Gav upp en bit in…

1 gillning

Ja. Den var lite "cringe" i början som kidsen säger.

Såg den också igår och som gammal Agatha Christie-fan så är den helt okej. Originalen är dock alltid bättre om man säger så...

1 gillning

Tyckte den var rätt nice!

Någon som vet om det går att hitta ettan för streaming någonstans i Sverige?

Den finns att hyra på AppleTV+

Går även bra att hyra utan Apple TV+. :nerd_face: