Netflix nya serie 1899 har premiär idag

Från sajten:


Netflix har idag lanserat sin mörka, mystiska serie 1899 där vi får följa emigranter på en båt som är på väg mot New York och resan från Europa visar sig vara allt annat än en smidig överresa.

En båt med emigranter som söker ett bättre liv i USA hittar en annan båt som driver omkring på det öppna havet och båten har varit försvunnen i flera månader. De går ombord på båten och de inser ganska snart att de kliver rakt in i en mardröm som de inte hade räknat med. 1899 är regisserad av Jantje Friese och Baran bo Odars som tidigare har gjort den mystiska och obehagliga “Dark”.

Det som är så trevligt med Netflix är att de släpper hela säsongen av sina serier på en gång så ladda upp med kaffe och gör dig redo för lite binge då hela säsongen finns ute nu.

1 gillning

*1899? :slight_smile:

Atte är ju som vanligt 10 år före sin tid precis som Peugeot. :joy::joy::joy::joy:

2 gillningar

Oh no!
Gillade verkligen denna.:sob:

Såg kolatomen idag. Jäkligt skum. Och slutet?nja ingen höjdare.

Ingen anledning att se säsong 1, eller fick den ett avslut?

Den fick ett avslut utan cliffhanger.
Men skaparna hade planer för 3 säsonger.

1 gillning

Då kanske det är värt att se den ändå då. :slight_smile:

1 gillning

Från sajten:


Netflix fortsätter lägga ned serien och nu har de valt att inte förnya den mystiska serien”1899″.

Då och då kommer det lite unika och nästan flummiga serier och från skaparna av “Dark” dök “1899” upp på Netflix i slutet av förra året. I serien får vi följa en rad olika människor från olika land som tillsammans ska resa till New York över Atlanten. Snabbt så börjar märkliga saker ske på skeppet och frågan är vad som är verklighet och inte.

Det verkar som att det här konceptet inte flyger lika bra som trötta, hjärndöda tonårsserier då Netflix har lagt ned serien efter en säsong. Serien skulle ha fått tre säsonger precis som “Dark” men ännu en gång får vi stå med brallorna nere och släppa serien helt ovetandes hur det kommer sluta. Med tanke på hur många serier Netflix har lagt ned så är det nog en klok idé att bara se filmer på streamingtjänsten framöver.

Källa: Instagram

Det är fan dags att sluta se serier på Netflix. Detta har hänt för många gånger nu senaste året.

1 gillning

Från sajten:
image

Det var för ett par dagar sedan vi fick reda på att serien “1899” kommer läggas ned men alla fans verkar inte ge upp och har nu startat en namninsamling.

Den mystiska serien “1899” som är skapad av samma personer som tog fram den stora succén “Dark” blev nedlagd för ett par dagar sedan efter bara en säsong. Planen var att det skulle komma tre säsonger och ett riktigt slut för serien var planerat. Men Netflix gjorde en Netflix och dödade serien och mycket tyder på att det beror på att många började titta på serien men inte fullt lika många såg klart den.

Nu har fans världen över dragit igång en namninsamling för att “1899” ska få leva vidare och i skrivande stund har det samlats in 34 800 underskrifter och siffran bara ökar. Det är inte ofta namninsamlingar hjälper men det finns några exempel så som Community, Sense8 och Timeless som tack vare sociala medier eller namninsamlingar fick leva vidare. Om så blir fallet för “1899” återstår att se.

Källa: Change.org

1 gillning

Trailern gav mig inte några bra känslor, och att den läggs ner efter en säsong gav mig rätt i det.

Signed!

Utan att sett serien gör du den bedömningen.:laughing:

2 gillningar

Samma här!

Signed :+1:

1 gillning

Ja. Klart jag kan det. Inget i trailern tilltalade mig.

Undrar bara om det var 1889 eller 1899 du skrev under för?:wink:

IGEN! Vad i hela helvetet, gjorde samma fel i förra artikeln.

1 gillning

Jag hade missat så otroligt mycket bra filmer och serier om jag dömde ut dem efter att ha sett en trailer. Vissa trailers är inte bra men filmen/serien kan vara fantastisk ändå. Kan starkt rekommendera serien trots att det bara finns en säsong för man får typ ett slut ändå. Den är väldigt annorlunda och väldigt snyggt gjord precis som Dark.

1 gillning