Netatmos smarta utomhuskamera med siren i ny färg

Från sajten:
image

Den smarta utomhuskameran med siren från Netatmo lanseras nu i en ny färg. Utöver svart finns den nu även i en vit version för att passa exteriören.

Franska företaget Netatmo lanserar nu en ny färg på sin smarta utomhuskamera med siren. Utomhuskameran ser till att skydda ditt hem mot inkräktare genom att detektera rörelse och spela in videoklipp av det som händer. Via en smartphone går det att se vad som händer och det är då möjligt att trigga den inbyggda sirenen.

Netatmo Outdoor Camera

Netatmo Smart Utomhuskamera med siren är diskret och enkel att installera och kan ersätta den existerande belysningen. Den har dessutom ett inbyggt belysningssystem som kan signalera rörelse eller lysa upp ingången till huset på natten och avskräcka inkräktare, i tillägg till dess 105 dB larm.

Inspelat material lagras på ett kryptera micro SD-kort. Givetvis fungerar utomhuskameran bra tillsammans med övriga produkter från Netatmo som rör säkerheten i hemmet. Funktionerna är kostnadsfria och det behövs ingen extern hub eller gateway för att ansluta dessa till hemmet. Utomhuskameran är kompatibel med Apple HomeKit, Amazon Alexa och Google Home.

Rekommenderat pris är 3199 kronor och mer information finns att läsa på hemsidan.

Källa: Pressmeddelande