Netatmo har gjort fler produkter kompatibla med Google Home

Från sajten:
image

Netatmo har lagt in en extra växel och utöver deras väderstation exponeras fler produkter i Google Home. Nu syns även deras brandvarnare och kameror i Google Home-appen.

Häromdagen skrev vi om nyheten att Netatmo Weather Station nu är kompatibel med Google Home. Detta innebär att det nu är möjligt att få reda på temperatur, luftfuktighet och luftkvalitet från väderstation i Google Home, något som inte varit möjligt tidigare. Det visar sig nu att franska Netatmo inte stannade vid bara väderstationen för även deras smarta säkerhetskameror och brandvarnare exponeras i Google Home nu.

Troligtvis har även fler av deras produkter gjorts kompatibla med Google Home men kan inte bekräftas av undertecknad än. Detta innebär att möjligheterna för fler och smartare rutiner i Google Home nu ökar i och med att fler sensorer kan användas för att trigga något att hända.

Intressant här är att Google ännu inte lyckats få in de egna brandvarnarna Nest Protect än i sin egen app för det smarta hemmet. Eller, har detta också ändrats? Kan dessvärre inte kolla då jag bytte ut alla mina Nest Protect för något år sedan…

Har du sett andra produkter från Netatmo dyka upp i Google Home?

Källa: Netatmo