Nest Audio en efterlängtad uppföljare

Från sajten:Då kom kvällen alla väntat på men tyvärr hade det mesta läckt på förhand redan. Google håller event och presenterar nu officiellt sin uppföljare till Google Home som släpptes 2016 – Nest Audio.

Denna nya högtalare kommer i fem olika, nya och fräscha färger; Sage, Sand, Sky, Chalk och Charcoal. Med andra ord, något för alla smak och inredningsstil. Nytt nu är att hela högtalaren är täckt i textil och bakom denna syns LED-belysningen som visar att högtalaren är aktiv, ungefär liknande som finns i Google Nest Mini. Högtalaren är tillverkad av 75% återvunnen plast vilket vi uppskattar.

I presentationen lägger man mycket fokus på att det är mer ljud i högtalaren än tidigare, hela 75% mer volym ska levereras. Dessutom ett fylligare ljud med rikare basomfång (50% mer än tidigare) och ett renare, klarare ljud. Högtalaren Nest Audio ska täcka ett bredare register och ge renare sång när du lyssnar på musiken i ditt hem. Högtalarelementen uppges vara 19 mm tweeter och en 75 mm mid-woofer.

Nest Audio visades upp som en multirumshögtalare där musiken följer dig i ditt hem.

Priset landar på 1149 kronor och Nest Audio börjar säljas i 21 länder med start på måndag den 5 oktober. Du kan dock förboka redan nu via Google Store, Webhallen och Kjell.

Frågan är: Ska DU köpa en (eller flera)?

För det priset måste man ju köpa en för att testa. Hade den haft AirPlay2 hade det nog blivit flera :smiley:

Tack ja tack! Den tar vi tillsammans med en Pixel och en Chromecast-Google-TV-mojäng :blush:

1 gillning

Tycker den är riktigt snygg. Kanske skulle sälja av de Google Home man har hemma nu och byta ut lite :slight_smile:

1 gillning

Ingen AirPlay 2, Ingen HomeKit…

Mojänger är de bästa!

Ne, det suger ju lite såklart! Men kör Google i sonos så de lirar ändå rätt bra ihop. Om man vill fråga hur en fis låter eller tända någonstans! :slight_smile: HomePod har ju ingen jävel råd med, även om den skulle finnas i Sverige!

1 gillning

Tyckte den gamla Home var en perfekt kökshögtalare, men ny tycker jag denna är ännu mer perfekt.
Snygg sak.

2 gillningar

3 för 2 på Elgiganten :slight_smile: