Nest Audio en efterlängtad uppföljare

Från sajten:
image

Då kom kvällen alla väntat på men tyvärr hade det mesta läckt på förhand redan. Google håller event och presenterar nu officiellt sin uppföljare till Google Home som släpptes 2016 – Nest Audio.

Nest Audio

Denna nya högtalare kommer i fem olika, nya och fräscha färger; Sage, Sand, Sky, Chalk och Charcoal. Med andra ord, något för alla smak och inredningsstil. Nytt nu är att hela högtalaren är täckt i textil och bakom denna syns LED-belysningen som visar att högtalaren är aktiv, ungefär liknande som finns i Google Nest Mini. Högtalaren är tillverkad av 75% återvunnen plast vilket vi uppskattar.

Nest Audio bättre ljud

I presentationen lägger man mycket fokus på att det är mer ljud i högtalaren än tidigare, hela 75% mer volym ska levereras. Dessutom ett fylligare ljud med rikare basomfång (50% mer än tidigare) och ett renare, klarare ljud. Högtalaren Nest Audio ska täcka ett bredare register och ge renare sång när du lyssnar på musiken i ditt hem. Högtalarelementen uppges vara 19 mm tweeter och en 75 mm mid-woofer.

Nest Audio mer volym

Nest Audio visades upp som en multirumshögtalare där musiken följer dig i ditt hem.

Priset landar på 1149 kronor och Nest Audio börjar säljas i 21 länder med start på måndag den 5 oktober. Du kan dock förboka redan nu via Google Store, Webhallen och Kjell.

Frågan är: Ska DU köpa en (eller flera)?

Nest Audio sprängskiss

För det priset måste man ju köpa en för att testa. Hade den haft AirPlay2 hade det nog blivit flera :smiley:

Tack ja tack! Den tar vi tillsammans med en Pixel och en Chromecast-Google-TV-mojäng :blush:

1 gillning

Tycker den är riktigt snygg. Kanske skulle sälja av de Google Home man har hemma nu och byta ut lite :slight_smile:

1 gillning

Ingen AirPlay 2, Ingen HomeKit…

Mojänger är de bästa!

Ne, det suger ju lite såklart! Men kör Google i sonos så de lirar ändå rätt bra ihop. Om man vill fråga hur en fis låter eller tända någonstans! :slight_smile: HomePod har ju ingen jävel råd med, även om den skulle finnas i Sverige!

1 gillning

Tyckte den gamla Home var en perfekt kökshögtalare, men ny tycker jag denna är ännu mer perfekt.
Snygg sak.

2 gillningar

3 för 2 på Elgiganten :slight_smile: