Neomow X är robotgräsklipparen som går hem hos folk

Från sajten:
image

Just nu pågår en kampanj på Kickstarter som går över all förväntan. Robotgräsklipparen Neomow X från Hookii har passerat sitt mål med råge.

Robotgräsklipparen Neomow X från Hookii hade som mål att nå en halv miljon kronor vilket passerats med råge. Nu har kampanjen dragit in mer än 16 miljoner kronor vilket väl får anses som en lyckad kampanj. Neomow X kräver ingen begränsningskabel och navigerar med hjälp av LiDar vilket innebär att den också undviker eventuella objekt som kommer i vägen vid klippning.

Den klarar av ytor upp till 5 000 kvadratmeter och har även stöd för flera olika klippzoner samt givetvis också no-go-zoner. Neomow X klipper i S-form och vid laddning av batteriet så återupptar den klippningen där den slutade. Framhjulsdriften med rejäla hjul innebär också att den klarar lutningar på upp till 45 procent.

Rekommenderat pris för Neomow X på Kickstarter är 1 299 amerikanska dollar vilket i nuläget är cirka 14 500 kronor. Vill du läsa mer om robotgräsklipparen så besök företagets hemsida.

Källa: Kickstarter

1 gillning