Nästa iPhone SE kan se ut som iPhone XR

Från sajten:
image

Skärmanalytiker tror att nästa iPhone SE får en LCD-skärm på 6,1 tum och flärp.

Fjärde generationens iPhone SE kanske dumpar Touch ID och får både flärp och en 6,1 tum stor skärm. Det tror åtminstone skärmanalytikern Ross Young som har haft en ganska träffsäker gissningshistorik tack vare sin insiderinformation i skärmtillverkning.

Att Touch ID försvinner är fortfarande en osäker gissning. Det kan bli så att Apple låter flärpen gömma endast en frontkamera och flytta Touch ID till sidoknappen istället. Att nästa generations iPhone SE blir en kopia av iPhone XR har vi hört tidigare från exempelvis Jon Prosser. Sedan har iPhone SE en historia av att använda tidigare iPhone-modellers chassin med ny insida.

According to Jon Prosser, the upcoming 4th-gen iPhone SE will feature the same design as the iPhone XR. The next iPhone SE is expected to launch early next year. Would you be interested in this? pic.twitter.com/0pqCRwJoz5

— Apple Hub (@theapplehub) August 30, 2022

Den här kan släppas i mars 2024 och undvika den nya lagstiftningen från EU som kräver USB-C. Det skulle kunna innebära att den blir sista telefonen från Apple som använder Lightningkontakten.

Via: Macrumors

Kan det bli så att iPhone SE får flärpen när den andra iPhones går över till ön? :thinking:

1 gillning

iPhone mini borde vara nya SE.

2 gillningar

Skall bli intressant detta hur Apple löser prissättning. En för billig SE med modernt utseende och övriga modeller minskar i försäljning. En dyrare och den säljer sämre. SE existerar ju endast pga priset och de som tvunget vill ha touch ID

Intressant. Fast lite lustigt att den ska behålla Lightning kontakten när övriga Apple produkter får USB-C.

Mjölka ur det sista av det man redan producerat till viss del medans man kan sälja det.
Kanske blir en US only produkt.

1 gillning

Storleken på 6,1” tum tror jag ändå är en bra kompromiss för många. Ingen minimobil men inte en för stor telefon heller.
Blir bara priset bra så kan den nog sälja hyfsat.
Men man för se om och när den släpps.