Nästa års LEGO-nyheter

Från sajten:
image

I början av nästa år kommer det några nya set till den som gillar att bygga bilar med LEGO Technic.

Det handlar om tre set som får det att klia lite extra i byggfingrarna. Vi i har sett flera större set med superbilar och även en Jeep tidigare. Nu kommer det en radiostyrd klassisk RC-buggy som för tankarna tillbaka till 80-talets radiostyrda bilar och riktar sig till tioåringen, med gissningsvis hamnar den i händerna på den lite äldre med undertecknad inkluderad, en Jeep Wrangler i enklare modell för den från nio år och en superbil i form av en Ferrari med arton plus på asken.


42124 LEGO Technic Terrängbuggy

Här får vi en klassisk terrängbuggy som kan köras via LEGO-appen CONTROL+. Den mäter 28 centimeter, drivs med sex stycken LR6/AA-batterier och utlovar terrängkörning både inom- och utomhus. Setet innehåller 374 bitar och har säljstart den 1 februari till en prislapp på 1 499 kronor.

42122 LEGO Technic Jeep® Wrangler

Detta bygge kommer med flera typiska Jeep-detaljer och rörliga delar som öppningsbara dörrar och motorhuv, nedfällbara baksäten samt styrning, axelledad fjädring och en vinsch. Den mäter 24 centimeter och setet har 665 delar. Släpps den 1 januari med en prislapp på 649 kronor.

42125 LEGO Technic Ferrari 488 GTE

Den numera klassiska tävlingsbilen Ferrari 488 GTE kommer med tydliga detaljer från Ferraris AF Corse #51-bil och är en skalamodell som verklighetstroget ska efterlikna den riktiga bilden. Funktioner som fjädring fram och bak, öppningsbara dörrar och motorhuv, V8-motor med rörliga kolvar och ratt som styr bilen. Den kommer också med en broschyr med bygginstruktioner samt detaljer om bilen och AF Corse 51-laget. Bilen mäter hela 48 centimeter och har 1677 delar, har säljstart 1 januari till ett pris på 1 999 kronor.

Via: LEGO.

42124 med sitt 80-talsinspirerade utseende ser riktigt tuff ut tycker jag. Priset är dock väl saftigt för min del. Visst, den har Control+, men 1499 kr för 374 bitar gör mig tveksam till köp. Får väl se efter jag sett några videos på den om jag ändrar mig.

Denna Monster Jam Grave Digger var frän också.

Jo, instämmer med priset. Går redan hitta billigare dock. Runt 1200. Men det är väldigt dyrt pris per bit, verkligen! Men tror den är kul. Ska nog skaffa den! :slight_smile:

Är denna med :slightly_smiling_face:

1 gillning

Jag satt och tänkte här om dagen att det är konstigt det inte kommer en spaceshuttle…och så dyker denna upp idag.

EDIT: Givet köp

1 gillning