Nanoleaf presenterar smarta funktionen ”Magic scenes”

Från sajten:
image

Nanoleaf fortsätter att göra våra hem färggladare och nu med en ny smart funktion. “Magic scenes” låter dig vara kreativ när det gäller ljussättningen i hemmet.

Kanadensiska företaget Nanoleaf som är verksamma inom smart belysning lanserar nu “Magic scenes”. Denna låter användaren skriva in ett ord i appen varpå belysningen ändras till något som faller inför ramen för det valda ordet. Ett exempel är “Summer” som då kommer att visa upp somriga färger på dina belysningsenheter som är länkade via appen.

Det hela går snabbt och det är din fantasi som sätter gränserna för vilken stämning du vill ha. Varför inte välja en klassiker som “Fireplace” varpå relevanta färger väljs ut och stämningen visas. Det kan vara allt från helgdagar till spel, filmer och årtionden.

För att komma igång trycker du på knappen “Magic Scene” i appen Nanoleaf och skriver sedan in ett ord som belysningen ska efterlikna och därefter trycker du på “Let’s go”. Nu ska belysning som matchar ditt valda ord visas och det är möjligt att se en förhandsvisning av färgpaletten i appen innan den väljs. Det går att namnge scenen, spara den för framtida användning.

Med “Magic scenes” från Nanoleaf är det också möjligt att få belysningen att röra sig i takt med musiken. Skapa och spara en scen och redigera den sedan i inställningarna för att ändra rörelseschemat till “Rhythm”-funktionen. Genom att följa dessa steg får användare en anpassad Magic Rhythm-scen som kommer att röra sig i takt med musiken.

Det blir till att testa ikväll och se hur det fungerar i praktiken!

Källa: Pressmeddelande