Nanoleaf och Secretlab skapar magnetisk gamingbelysning

Från sajten:
image

Nanoleaf och Secretlab samarbetar med magnetisk belysning till alla gamers.

Nanoleaf som är mest kända för sina produkter kring smart belysning har presenterat ett samarbete med tillverkaren av gaming-tillbehör, Secretlab. Den nya LED-stripen Secretlab MAGRGB Diffused LED Strip har stöd för såväl Apple HomeKit som Google Home.

Nya MAGRGB Diffused LED Strip (Smart Lightning Edition) är en LED-strip som utformats för Secretlabs metallskrivbord “Magnus”. Ingenjörerna hos Nanoleaf och Secretlab har utvecklat en produkt som blir ett nytt tillskott till det magnetiska ekosystem som tagits fram för metallskrivbordet.

Secretlab Magnus

Den smarta ljusslingan är utrustad med 123 individuellt anpassningsbara LED-lampor. Dessa i sin tur har stöd för över 16 miljoner färger och skapar en diffus belysning utan hotspots. LED-stripen har även en fysisk kontrollenhet om du inte vill röststyra denna. Den fästs enkelt på skrivbordet Magnus med hjälp av de inbyggda magneterna i slingan.

Via Nanoleafs app kan du ansluta MAGRGB Diffused LED Strip med övriga produkter för smart belysning från företaget. Med andra ord så kan du gå all-in och få en uppslukande och omvälvande gamingupplevelse.

Secretlab Lighstrip

Det är möjligt att ställa in skräddarsydda ljusscener eller välja Secretlabs förinställningar för Team Liquid, Cloud 9 och mer. Användare kan också sätta egna scheman för att automatiskt slå på och av samt justera all sin belysning på samma gång att omedelbart gå in i ”gamingläge” (kräver anslutning till Apple HomeKit eller Google Home).

Secretlab MAGRGB Diffused LED Strip har stöd för Thread

För dig som anammat Thread i ditt smarta hem är denna produkt kompatibel. Anslut till en Thread Border Router för snabbare och mer pålitlig uppkoppling. Annars är det Bluetooth som gäller.

Rekommenderat pris är EUR 79 och MAGRGB Diffused LED Strip finns tillgänglig på Secretlabs hemsida.

Källa: Pressmeddelande