Nanoleaf Lines Squared lyser upp lite mer fyrkantigt

Från sajten:
image

För den kreativa och lekfulla inredaren finns nu Nanoleaf Lines Squared. En uppföljare till Lines fast med fyrkantiga valmöjligheter.

Kanadensiska företaget Nanoleaf som gjort sig ett namn inom smart belysning slår till med ännu en nyhet. Nya Nanoleaf Lines Squared låter dig skapa smart och stämningsfull belysning med räta linjer i hemmet. Fortsatt satsning på LED-belysning och denna gång monteras ljusstavarna i 90-gradersvinkel vilket kan bli riktigt läckert därhemma. Enligt uppgift ska det dessutom vara möjligt att kombinera med de 60-graders fästpunkter som finns för Nanoleaf Lines vilket är en trevlig bonus.

Nanoleaf Lines Squared

Precis som tidigare skapar användaren kreativa mönster via appen Nanoleaf och med mer än 16 miljoner färgkombinationer kan det bli färgsprakande. För den som saknar det kreativa finns drygt 1000 olika scener att ladda ner för lite extra mesighet. Låt ljuset blinka i takt med musiken eller låt belysningen spegla det som visas på bildskärmen.

Nanoleaf Lines Squared

Precis som med övriga aktuella produkter i Nanoleafs sortiment så kan Lines Squared agera Thread Border Router för ett snabbare och stabilare nätverk i det smarta hemmet. Styr med Apple Home, Google Home, Amazon Alexa, Samsung SmartThings eller Nanoleaf-appen.

Nanoleaf Lines Squared

Lines Squared kan förbeställas via företagets hemsida från och med idag. Priserna börjar på 99,99 euro för ett startpaket med 4 stavar. Utbyggnadspaket med 3 stavar kostar 59,99 euro. Nanoleaf Lines Squared

Källa: HomeKit News

1 gillning