Nanoleaf ansluter sig till Razer Chroma Connect

Från sajten:
image

Nanoleaf som är kända för sina färgglada ljuspaneler inleder ett samarbete med Razer. Resultatet blir en helt ny spelupplevelse för dig som gillar gaming.

Företaget Nanoleaf, som vi känner till från våra smarta hem där de med sina många olika lösningar ser till att vi får njuta av färg har inlett ett nytt samarbete. Tillsammans med Razer lanseras nu Nanoleaf x Razer Chroma ™ Connect-integrationen, som är den ultimata RGB-setupen för gamingbordet. Integrationen innebär att hela utbudet från Nanoleaf, inklusive Shapes och Essentials (Essentials kräver Thread för att kunna använda Nanoleaf x Razer Chroma Connect-integration), nu kan synkroniseras med Razers fullständiga sortiment av Chroma-aktiverade enheter vilket ger en lysande spelupplevelse.

För dig som gillar spel och speciellt upplevelsen med detta fås nu helt nya möjligheter genom att synkronisera ljus och ljud med din belysning. Lösningen synkroniserar ditt spel med ljuspanelerna och Razer-tillbehören för reaktioner i realtid och dynamiska ljuseffekter.

För att konfigurera integrationen behöver du som användare, Razer Synapse med Chroma Connect-modulen installerad och Nanoleaf Desktop-appen med Nanoleaf-enheterna ihopkopplade. Från din Nanoleaf Desktop App kan alla dina enheter ställas in på fliken ”Entertainment”.

Shapes_Hex_34x_Gaming_Holidays_V2_4000x2250kopia

Alla spel på marknaden som stöder Razer Chroma RGB-integration (inklusive Apex Legends, Overwatch och över 150 populära spel) synkroniseras automatiskt med dina ljuspaneler och Chroma-aktiverade enheter genom den nya Nanoleaf x Razer Chroma Connect-integrationen.

Källa: Pressmeddelande