Multifunktionell smart ficklampa från Xiaomi

Från sajten:
image

Xiaomi lanserar en allt-i-ett ficklampa som är som en schweizisk armékniv. Med andra ord så har den allt du behöver förpackat i ett smidigt format.

Xiaomi Multi-function Flashlight är en ficklampa som utrustats med flertalet olika funktioner som kan komma till nytta i olika situationer. Ficklampan erbjuder justerbar belysning i tre olika inställningar med 1000 lumen som mest. Upp till 240 meters räckvidd med möjlighet att justera såväl fokus som exponeringsområde.

Xiaomi Multi-function Flashlight har också en inbyggd magnet som förenklar vid arbeten där händerna behöver vara fria. För säkerheten så finns även en fönsterkrossare och säkerhetsbältesklippare samt blinkande rött hjälpljus som även kan användas som dimljus.

Ficklampan laddas fullt på 180 minuter via en USB-C-kabel. Batteritiden sägs vara upp till 90 timmar, detta via det inbyggda 3 100 mAh-batteriet.

Rekommenderat pris är 499 kronor och den finns att köpa på Mistore.

Källa: Xiaomi

Galleri

2 gillningar

Känns jävligt prisvärt ändå, snygg med!

Låter spännande. Synd att den inte har inbyggd radio också.

Låter prisvärt men nu nämner de inte hur länge den klarar max belysning. Fast om den är tänkt som en bilficklampa räcker den låga belysningen.
Klarar mig bra med min Olight Seeker.

Beställt en, men de var slut hos Mistore. Exakt vad jag villhöver..:blush:

Var beställde du?

Proshop.

1 gillning

Såg att de hade lite leveranstid, frågan är om de inte kommer in i Mistore samtidigt. Satte upp mig på Mistores mail lista.

1 gillning